Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Góralskie Pokoje u Hanki

Adres obiektu Małe Ciche 83, 34-531 Małe Ciche
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 2 opinii
4.9
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 4.5
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-8 z 8

 
 

Nowaki z Tarnobrzega
Dodano: 2013-11-28
Pobyt od: 2013-02-04 do 2013-02-08
 
 
    

jeździmy do Małego Cichego od momentu powstania wyciągu krzesełkowego. Korzystaliśmy z gościnności kilku gospodarzy. Do pani Hani jeździmy od czterech lat, czujemy się jak w rodzinie, miło, przyjemnie, serdecznie. Pyszne obiadki, wyciąg w zasięgu ręki, super


 
 

Nicek Sławomir
Dodano: 2013-01-03
Pobyt od: 2012-12-28 do 2013-01-01
 
 
    

Byłem z rodziną, jesteśmy bardzo zadowolony z pobytu, warunki bardzo dobre, blisko stoku narciarskiego, gospodarze wspaniali.


 
Rybniczanka.
Dodano: 2011-11-15
Pobyt od: 2011-08-24 do 2011-08-29
 

Byliśmy tam w sierpniu,gazdostwo bardzo sympatyczne,miłe i gościnne,napewno będę wracać tam co roku.Pokoje cieplutkie i przytulne,obejście mile i przyjazne dla dzieci,piękny widok na cale Tatry.Polecam!!!


 
Kazimierz Wicek
Dodano: 2011-02-02
Pobyt od: 2011-02-25 do 2011-03-01
 

Dwa pokoje 2 os. dla 4 dorosłych osób. Zameldowanie 25.02 piątek wieczorem, wymeldowanie 1.03 wtorek przed południem. Proszę podać ofertę cenową za pokoje z łazienką i telewizorem. Mój adres: kwicek@gmail.com tel: 600 078 148


 
krakus
Dodano: 2010-12-15
Pobyt od: 2009-01-02 do 2009-07-02
 

byłem i było bardzo fajnie, pokój ciepły, łazienki OK, możliwość gotowania, Gazdostwo sympatyczni, wyciąg na podwórku praktycznie


 
turusta
Dodano: 2010-05-02
 

Próbowałem się telefonicznie dowiedzieć o możliwości pobytu latem ,soba która prowadziła ze mną rozmowe była mało przyjemna.Nie chce nawet myśleć co by było na miejscu.Na samym początku jestem na NIE.


 
Małgorzata Badełek
Dodano: 2009-01-03
 

Prosze o informacje o możliwości pobytu w dniach 19-27 czerwiec 2009 w jakiej cenie dwa pokoje dwu osobowe i czy jest możliwości wykupienia u Państwa posiłków


 

Dodano: 2008-07-19
 

Hello! I'm Attila Nagy from Hungary. I'm interested in your accomodation. I would like to go with alltogether 10 people on the 18th to 20th in August without food in Góralskie Pokoje u Hanki. How much is it? Best regards. Attila Nagy _______________________________________________________ __________________________________________________


Opinie 1-8 z 8

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie